Skinnfantasi har alltid tid för sina kunder. Ni är därför självklart välkommna att titta förbi när ni har tid. Vi vet att alla inte har varken tid eller möjlighet att komma förbi när som helst. Därför kan ni mer än gärna skicka oss ett e-post med underlag på tatueringen. Då kan vi börja med att kika på den innan vi talas vid över telefon eller när ni kommer förbi för ett möte!

Om ni är osäkra på vilket motiv ni vill ha så är ni välkomna in till studion för råd och förslag. Där har vi hundratals olika motiv att välja på!

Vänskap

Skinnfantasi är känd för sin vänskapliga attidyd och studion värnar om riktig vänskap emot kunderna. Hos Skinnfantasi är du alltid lika välkommen och har du vägarna förbi så titta gärna in för en kopp kaffe! ..studion har alltid tid över för sina kunder!

Förtroende

Skinnfantasi har under sin tid i tatueringsbranschen byggt upp ett gediget förtroende hos sina otaliga kunder. Vilket syns då kunderna gladeligen kommer tillbaka för fler tatueringar.

Kunskap

Skinnfantasi har under sina år skaffat sig en stor kunskap när det gäller tatueringar. Har ni några funderingar eller kanske en idé angående en taturering ni är intresserad utav. Tveka inte då att höra av er. Dörren är alltid öppen och vi har alltid tid för att prata om tatueringar!

BESÖK OSS GÄRNA:

SKINNFANTASI HB, Paternostervägen 10, SE-136 23 JOHANNESHOV, SWEDEN, E-Post: tattoo@skinnfantasi.com
?
?